Haluatko jotain ekstraa?

Lasikatot, lasikaiteet, valaistus, lämmitys..

Toteutamme myös erilaisia lasitus- ja terassiratkaisuja, joilla hetaan suojaa ja valoa sekä lisätään talon näyttävyyttä ja käytännöllisyyttä. Voimme toteuttaa sinulle valmiin kesähuoneen, jonka voimme sisustaa tarpeittesi mukaan niin pihan olohuoneeksi, grillillä varustetuksi kesäkeittöksi kuin porealtaalla tai paljulla varustetuksi nautiskelutilaksi.

Lasikatot

Lasikatto maksimoi terassisi tai parvekkeesi valoisuuden. Lasikatto ei ainoastaan tuo lisävaloa, vaan myös suojaa terassiasi tai parvekettasi niin lumelta ja jäältä kuin syyssateiltakin. Pohjoisen toisinaan ankaratkin talviset olosuhteet eivät hankaloita lasikaton käyttöä. Toteutamme lasikaton tukevalle alumiini- tai puurungolle.

Alumiinilasikaiteet

Lasikaiteiden avulla saadaan ulkoterasseihin ja tasanteisiin näyttävyyttä ja suojaa. Lasikaiteita voidaan käyttää esimerkiksi parvekekaiteina tai ulkoterassin reunaa kiertävinä suojaavina ja näyttävinä elementteinä.

Kattokaihtimet ja terassiverhot

Varustamalla terassin kattokaihtimilla ja terassiverhoilla, voit halutessasi suojautua ylimääräisiltä katseilta ja auringon polttavalta kuumuudelta.

Terassinlämmittimet

Myymme Saksassa valmistettuja premium-luokan Solamagic infrapunalämmittimiä. Lämmitin tuottaa lämpöä välittömästi laitteen päällekytkennästä. Tämän ansiosta Sinun ei tarvitse odottaa terassin lämpenemistä, vaan pääset nauttimaan kotoisasta ja lämpimästä ilmapiiristä silloin kun haluat.

"Nyt voimme käyttää terassia keväästä syksyyn"

”Terassin käyttöaika laajeni varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn”
Pasi Hynninen ja Mia Rotgers-Hynnisen ,Posio

Lisää kokemuksia ›

Jätä soittopyyntö

Täytä alle puhelinnumerosi, niin otamme sinuun yhteyttä saman päivän aikana.