Kaikki kokemukset

Nyt voimme käyttää terassia keväästä syksyyn

Posiolaisen pariskunnan Mia Rotgers-Hynnisen ja Pasi Hynnisen vanha terassi oli käytössä vain kesäaikana. Talvella se oli lumen peitossa, keväällä ja syksyllä turhan viileä paikka oleskella. Ajatus terassin laajentamisesta ja lasittamisesta sai Mian etsimään netistä lasitusfirmoja, ja Lasiluxin vanhoilta nettisivuilta hän löysikin paljon kuvia erilaisista yksilöllisistä terassikohteista. Hän arveli, että myös heidän monimutkaisen ja haastavan terassikokonaisuutensa uudistaminen saattaisi olla toteutettavissa.

Yhteydenottoa Lasiluxiin ei tarvinnut katua. Työntekijöiden ensiotteista lähtien pariskunta havaitsi, että nyt ollaan tekemisissä ammattilaisten kanssa. Työntekijöiden eleet olivat varmat, suunnittelussa otettiin huomioon asiakkaan toiveet ja toteutettiin ne ammattitaidolla. Työn jälki ja materiaalit olivat laadukkaita. Mia ja Pasi purkivat itse vanhan terassin lattian ja kaiteet, Lasiluxin miehet tekivät uuden laajennetun terassin lasituksineen.

”Terassista tuli todella hyvä, juuri sellainen kuin halusin”, Mia Rotgers-Hynninen kiittelee.

Uudella terassilla on mukava oleilla. Vaikka järveltä tuulisi kylmästi, terassin suojissa tarkenee. Mia ja Pasi ovat huomanneet, että terassi toimii myös lämpöeristeenä järveltä puhaltavaa tuulta vastaan, ja sisällä talossa on nykyään huomattavasti lämpimämpää. Terassin käyttöaika on myös laajentunut varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Aiemmin talvisin terassilta vain lakaistiin lumet, nyt kalusteet voi jättää talveksi paikoilleen. Myös kesällä ne ovat sateelta suojassa.

Mia ja Pasi toteavat voivansa suositella lämpimästi Lasiluxia muillekin.

”Olemme kertoneet ihmisille terassistamme ja siitä, mikä firma sen on tehnyt”, he sanovat. ”Lasiluxin miehillä on ammattitaitoa ja asiakaspalvelukykyä, heidän toimintaansa oli hienoa seurata vierestä. Nämä kaverit tietävät mitä tekevät”, Mia Rotgers-Hynninen kertoo tyytyväisenä.